Marabou Vinter.

Den var faktiskt riktigt god. Mycket bättre än Marabou Sommar med jordgubb. Påminner om pepparkaka. Dock tröttnar man efter ett tag.. Fast det gör jag i och för sig av vanlig choklad också. Hehe.

'Tävlingen' gick dåligt, jag ramlade av efter första. Så nu har jag två blåmärken på armen, ett på höften, uppskrapade knän och handflator. Plus lite huvudvräk och allmänt hängig. Menmen, det hör till att ramla av ibland.

Pay n' Jump.

Nu snart ska jag åka till Sorf. Klockan två går första start på Pay n' Jump, 70 cm. Där jag ska vara med, på Winnie. Gaah!
Fast det går väl förhoppninsgvis bra.

Igår ramlade jag av, så nu har jag två trevliga blåmärken på armen och ett på höften. Jag landade nämligen på hinderstödet. Aaaj. Win tvärstannade precis framför, tvekade bara lite, och jag flög av. Men det gick bra, och när jag prövade igen sen gick det bättre.
Nu måste jag åka. Hejhopp.


Jag vill beställa hem honom på posten!

Det är massor att packa när man ska flytta!


Music makes the world go round.Winnie. <3

Årets Häst 2009

ICA Jerry! ♥

Han är ju för gullig!
Enköping.

Japp, idag ska jag, mormor och morfar dit och hälsa på farmor och farfar. Det var ett tag sedan, så det ska bli trevligt. Vi skulle tydligen ut och äta också.
Sedan när jag kommer hem måste jag till stallet, och sen borde jag börja packa. Har fått ned en del böcker i en låda nu, men det räcker ju inte direkt. Förresten var vi och köpte tapeter igår, jag är jättenöjd. Får se nu om vi lyckas sätta upp dem på väggen, men det går nog.

Nu måste jag fortsätta packa ned  böcker. Hejdå.

Café Dreambook!

Cafe Dreambook är ett cafe som öppnade igår här i Sala. Jag älskar det redan! Priserna är bra, inredningen och miljön är jättefint och mysig och det finns böcker att köpa! Begagnade, men i bra skick. 10 för en pocket och.. tror det var 15 eller 20 för en inbunden.
De har trådlöst internet och massor av gott fika. Man kan även, som student, köpa ett 'medlemskort'. Detta kostar 100 kr per termin, och för det får man billigare fika, böckerna för 5 kr billigare, gratis trådlöst internet, låna spel där gratis och dessutom byta in böcker om man vill. Ger man dem tre böcker får man en ny.

Det här är verkligen mitt drömställe, så himla fint och mysigt. Och böcker! Hehe.
Det ligger nära Fiskartorget, i korsningen Fredsgatan/Kungsgatan.
Karta;


<3

Vi hade väldigt kul, som jag misstänkte. Hehe. Godis (i massor), Singstar, film, Eye Toy, Little Miss Sunshine, och skratt skratt skratt! Och dessutom berättade jag hela Harry Potter och Dödsrelikerna (Nr. 7) för Bells. Ni är bäst tjejer. <3<3

Winnie är bara bäst. Helt orädd för att gå över sopsäckar, prasslande sådana, går snällt under dem när man håller upp dem och bryr sig inte alls om att en bullrande traktor kommer emot en i ridhuset.. bakifrån! Underbara pålle.

Nu ska jag snabbt byta om, möta upp Isabelle och sen åka till Linnéa för att sova där. Blir nog väldigt kul.
See ya!

Won't you turn it up?

Jag har i princip alltid ogillat Amy Diamond. Hon har så sockersöt hoppat omkring på scenen i glitterkläder med sin lilla bäbisröst.
Men det här..! ♥

Up


Bittersweet


Gud, den sista är ju underbar!


I got work to do.

Maha! Tapeter! Nu ska här bläddras och bestämmas. Har redan siktat in mig på en jag tror det blir, vilken får ni se senare.

Förresten.
DET ÄR HÖSTLOV!!!

Underhållning!

Vet inte vad jag ska göra eftersom tåget går om en halvtimme. Vi har bara jobbat med att göra klart nu sista lektionen innan lovet, så eftersom man snabbt blev klar fick vi göra vad vi ville.
Christine hade hittat en sida där man kunde vinna rabattkuponger på massa olika saker var femte minut, en sida som upphör i natt 00.00 typ. Det var jättekul, alla satt och räknade ned från 10. Hehe.

Fyra i klassen har vunnit hitils, på Synoptik, Taxi, framkallning av bilder och en klädesaffär på internet.
Själv lyckas jag inte. Hehe.

Gör du?
http://300kr.se/
Tryck på starta. Precis när nedräkningen är nere på 0 kommer det upp små rutor med olika märken på. Klicka på en av dem och håll in knappen. Vinner du kommer en ny ruta upp och du ska skriva i din adress osv.

Det är SVÅRT! De försvinner nästan genast.

Tittatittatittatitta!

Iih. Mamma beställde en åt mig, jag är överlycklig! Har till och med lyckats programerat den, och just nu testar jag soluppgångsaken, vilket funkar riktigt bra.

Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha för musik att vakna till. Förslag?


Skrattanfall!

Filmat på JB i Västerås. Helt klockren. Särskilt andra hisscenen.
När han sticker ut huvudet och ropar "Nemen självklart"! Skrattar varje gång!


Jaou..

Jag såg mina händer/rygg/dator! Haha, en kort stund i alla fall. Och flera klipp på andra i klassen. Dock var det en kortare variant som ligger på Tvärsnytts hemsida, så där är jag inte med. Menmen.

Dansen vi gjorde idag... blä, säger jag bara. Det är ingen dans, det är bara några steg hit och dit som nästan är i takt. Om man jämnför med dansen Sofia, Vicky och jag gjorde i nian, och fick MVG på, blev det här.. inte så bra. Hoppas bara de redigerade den på ett sätt att det ser bättre ut, de hade ju faktiskt ett bra program... (Sony Vegas Pro!! Usch, avundsjuk!)
Känns inte så bra, men det blir väl bättre än vad det verkar. Känner mig oerhört negativ..
(Kan bero på att vi gick omkring med kompostpåsar på huvudet målade till läskiga gubbar, jisses.)

Nu ska jag ta ut pizzorna från ugnen. Hejdå!


Så var man arkiverad.

Mina händer/rygg/dator (vet ej hur mycket hon tog med) är nu arkiverade i SVT's arkiv.

Man vill/ska införa att alla högstadieelever ska få en egen dator i Sala, och i morgon ska tvärsnytt ha ett reportage om det. De behövde nya "arkivbilder", alltså sådant som visas medan reporten pratar så det inte ska bli så enformigt, och eftersom John Bauer är sådant It-gymnasium så valdes vår skola ut att stå model till dessa. Vi skulle tydligen vara anonyma, men hon filmade bakom mig vet jag.

"Hon" var för övrigt kvinnan som hjälpte oss med filmerna på filmlägret jag var på. Jag skäms ihjäl av att inse att jag glömt vad hon heter, jag kände igen henne i alla fall, och hon kände igen mig.

EDIT ;; Hon heter Sandra! Jag kom på! *lyckodans*

Ska kolla om mina händer blir kändisar i morgon 19:15 på SVT2.

Hola amigo.

Sitter här väntar på tåget, vi fick sluta tidigare så det var liksom ingen idé att gå härifrån. Det är kallt och dimmigt ute, usch för höst.

Jag gjorde i alla fall, nästan, klart affichen idag! Har jag sagt något om den? Vi skulle i alla fall göra om en artist, och en riktig eller påhittat konsert, och vi fick inte använda bilder. Gjorde en påhittad om Bryan Adams.

Dålig kvalité, JA. Men jag hittade inte hur man skulle spara rätt, så jag fick Print Screan direkt från Indesign och då blev det så.
Nu måste jag gå, trotts att det är riktigt roligt att se på några ur klassen som tränar på sin dans. Haha, keep on trying! Men de är duktiga!


Ååh.

(Bild från Coolstuff)
Sunrise System 250


Denna ligger på topp på min önskelista just nu. Tänk att få vakna utan det eviga pipet från min hemska väckarklocka, och att det är ljust i rummet. Just nu brukar jag tända lampan när jag vaknar och sen snoza fem minuter för att komma igång lite, men det här vore ännu härligare! Dessutom mår jag ju så illa på morgonen, just eftersom jag är så morgontrött och så. Och det är ju alltid sämre ju mörkare det är när jag går upp, så en sådan vore bra. Man kanske ska köpa en? Fråga är vad som är mest prioritet, ny mobil eller ny väckarklocka. Mmh, får tänkas över.

"Med ett par enkla tryck bestämmer du när du vill vakna och hur lång soluppgången ska vara så sköter klockan resten. Sätt till exempel väckning 07.15 och en halvtimme soluppgång, så kommer lampan böra lysa svagt 06.45 och sedan successivt öka i styrka till 07.15 då den lyser maximalt. Vill du vara på den säkra sidan kan du även ställa in ett ljudalarm.

Denna version av gryningssimulatorn har dessutom en inbyggd MP3-spelare och stereohögtalare så du kan vakna till någon av de medföljande ljuden fågelsång, sjöbrus, åskoväder, regnskog, fors eller valsång. Självklart kan du även ladda ner egen musik och använda som insomningsljud, uppvakningsljud eller bara lyssna på för skojs skull. En given hit är att ladda ner och lyssna på ljudböcker via gryningssimulatorn!"

Låter som om drömmen fortsätter när man vaknar.


Jag tar tillbaka det jag sa...

Detta är bästa MJ låten.

Bakabakabaka!


Bästa MJ låten! ♥

 Hela dagen! Nästan. Jag och Bella har idag bakat maränger, muffins och cornflakeschokladkakor. Dock har jag inga bra bilder att visa, vi tog mer på själva bakandet än det färdiga resultatet. Men gott var det.

Nu ska jag gå och ta lite tacorester. Ha de gött.

Jag ♥ Photoshop!


Hej då Katterna.

Nu åker vi till Stockholm med katterna.Men ser man på..

... modernisering av gamla Disneylåtar. De lyckades den här gången tycker jag!

Kattmynta.

Har ni som har katt testat att låta er katt nosa på kattmynta någon gång? De flesta katter avgudar kattmynta, varför vet jag inte. Däremot verkade honorna inte riktigt lika förtjusta, menmen. Elvis blev som galen i alla fall. Rullade runt, nosade och bet på bruken, som inte ens var öppen! Den sötnosen. Det är som en drog för honom.

EDIT :: Från Wikipedia.
Den kan göra katter som galna, de rullar runt och dreglar. Detta beror på att ett ämne i kattmynta liknar ett ämne som även finns i honkatters urin. Hankatter har därför en benägenhet att bli mer uppspelta av kattmynta än honor.
Oh.. Haha.

Elvis: Whiiiiiii. Varför snurrar rummet? Tjohoo.

Sen blev det Operation TV-flytt. Vi har sålt stortv:n i vardagsrummet, och därför lånade mamma min tv och flyttade ut den till vardagsrummet nu. Hehe.


Sen måste jag bara visa denna. Tänk bara vilken stämning det måste varit där! Ungefär 300 personer kom dit och lärde sig dansen på 30 minuter innan de spelade in det där. Coolt.

Det är dags för FREDAGSMYYS!

Äntligen helg! Gud så skönt!

Skolan var rätt seg idag, hela sista lektionen gjorde vi knappt något på. Läraren var borta, han som skulle ta våran närvaro åkte hem och uppgiften vi fick att göra tog max en timme. Hehe, men det var rätt skönt ändå.

I morgon ska vi åka och lämna två av våra katter, Ester och Elisabeth hos de som troligtvis ska köpa dem i Stockholm. Väldigt sorgligt, men nu försvinner i alla fall två tredjedel av allt katthår.

Hello.

Har nyss ätit soppa och våfflor, och jag måste säga att våfflor är riktigt gott! Haha.

Skoldagen har väl rullat på som vanligt, gjorde en uppgift på Mediaproductionen och skrev insändare på svenskan. Rätt roligt faktiskt.
Snart ska vi till Winnie och sköta om henne. Vi ska inte rida idag, hon ska få vila den sötnosen. ♥

En gammal bild jag hittade när jag rensade. Vad tycks?


A cup of candy.

Willy's påhitt.
Rätt sött va?
Wii.

Jag skulle söka på en Michael Jackson låt, men måste ha skrivit helt fel eller något eftersom jag hamnade på några High School Musical låtar. Jag har aldrig tyckt värst mycket om HSM, det är väl inget större fel på det.. typ.. men inte direkt några favoriter.

Men den här remixen. Ååh. ♥

Haha.

Jag redigerade nyss ytterligare en bild från gårdagens egenfotografering.


Illustrator & Kent.

Nu sitter jag här och jobbar med läxan vi har i Illustrator och lyssnar på Kent. Det är klassens förtjänst, det var så många som lyssnar på honom att jag ville lyssna lite nogrannare, och han är ju riktigt bra.
Ja, måste fortsätta nu, så ni får se vad jag gör om ett tag. Ciao!

 


Så många idéer, så lite att ta kort på!

Var är alla frivilliga modeller när man behöver dem?
Mmh.. inte för att jag känner någon.. Beror på hur man ser på det, när jag tänker efter.. Alla kan ju vara modeller, typ. Fast frivilliga... Bella brukar inte vilja vara 'frivillig', men hon brukar få vara det ändå ibland. Hehe. Sofia är frivillig så länge det är hon som håller i kameran. Jag hade massor av bilder på henne från när hon kidnappade min kamera i sjuan och tog kort på sig själv. Men så fort jag skulle ta kort på henne satte hon händerna för ansiktet och gick därifrån, hehe.

Eeh.. Jo, tillbaks till saken. Eftersom jag hade en liten idé, och antog att Bella inte skulle bli så glad och jag ringde henne klockan halv nio för att be henne komma hit så jag kunde ta kort på henne, så tog jag kort på mig själv. Hehe.
Och nej, jag gråter inte på riktigt. ;)

Remake.

Blev nöjd igen. Hehe. Tyvärr var jag tvungen att använda den gamla filmen eftersom filerna förstörs när man försöker ladda över klippen till skoldatorn. Detta resulterar i en ännu sämre kvalié. Menmen.

!

Av alla citat, uttryck och meningar måste den här vara den sötaste.
» | Horses - Kiss My Eyes |

Fick plötsligt tillbaka lusten att göra Movie Maker filmer. Det kanske ni förstod efter gårdagens irriterade inlägg där jag inte kunde ladda hem Movie Maker. Tillslut lyckades jag, och producerade denna lilla video. Tihi.
Dock kommer jag att sätta igång och göra en ny av samma klipp och samma låt alldeles strax, fast på Movie Maker på skoldatorn. Movie Maker på Vista-datorer har några fler funktioner.
See ya!


Dumma dator.

Min dator bråkar. Den har raderat Movie Maker av sig själv. Eller så har jag kommit åt något, men poängen är att jag letat som en galning och hittar ändå inte Movie Maker. Jag bestämde mig för att försöka ladda ned Movie Maker igen, från intrenet. Tror ni inte det är ursvårt då? Jo, självklart. Jag bli hela tiden hänvisad till en sida där det inte står hur man laddar ned. Jag menar, hur svårt kan det vara att sätta dit en gigantiskt "FÖR ATT LADDA NED, KLICKA HÄR!" knapp?

Hehe.

Tekniska Jonna.

Det här är ju pinsamt.
Jag skulle montera nytt fram och baklyse på cykeln. 'Inte så svårt' tänkte jag. Det är väl bara att skruva i skruvarna så är det klart...
Ha ha ha.
Det tog mig tio minuter att montera framlyste! Sen minst en kvart till baklyset. Det slutade med att jag tog bort de här skyddssaksgrejsimojsplattorna till skruven och skruvade i utan dem.
För att göra saken värre tog det mig minst fem minuter att i över huvud taget sätta i batterierna och få framlampan att lysa! Den ville inte först. hehe.

Dessutom har jag lärt mig att det spelar ingen roll hur mycket man försöker. Den nya framlampan kommer aldrig att passa i den gamla lamphållaren! Gud, tur att ingen såg mig! Haha.

För att byta samtalsämne helt och hållet är det här det 200:e inlägget i bloggen. ;)
Hejdå.

Hejpåer.

Nu sitter jag här och håller på med datakunskapssaken.. Eller i alla fall saken jag tror är till datakunskapen. Ett mediaämne i alla fall. Har kommit en bra bit på väg, och hela uppgiften känns faktiskt riktigt rolig. Kan bero på att det är i ett program jag kan om en stad jag gillar, men ändå.

Igår rensade jag dessutom klart bland alla bilder. Så nu ligger de på en backup och på skoldatorn. Känns bra.

Jadu..

Mmh.. Om man säger så här. Den här killen är skitduktig på att kontrollera sin röst. Otroligt. Men jag tycker 'tjejrösten' låter hemsk. Ibland är den okey, men då och då.. nää, fy så ljust och falskt.
Men som sagt, han är så duktig på att använda rösten, men inte låter det bra tycker jag..


iih!

TÄVLINGEN GICK SUPERBRA! big_smile <3

Winnie var makalös! Hon blev lite skärrad när vi väntade på att komma in när hon hörde applåder, men sen gick det super. Förutom att hon inte tyckte om ett visst hinder då... x) <3

Gud så glad jag blir. Vi ställde ju upp i två 'klasser', och det var clearround. 50 och 60 cm. Båda gick jättebra. <3


(Tack Isabelle för att du filmade!)

Shopping.

Jaou..
Åkte till Västerås idag med Bella och mamma och inhandlade en drös hästsaker till sötsaken (a.k.a Winnie) samt mig. Winnie fick nya snygga skydd och två täcken och en vit vojlock. Jag köpte vita ridbyxor och fick en ny väst av mamma. (TACK!) Har ju haft samma i de sex år jag ridit nu, så den är ju inte så ren längre om man säger så, trotts att den bara är liiiiite för stor. Haha, minns när jag fick den av mormor och morfutt.
"Hoppas du inte behöver använda den" stod det på paketet. Tyvärr har jag ju gjort det några gånger, men ingen större olycka i alla fall..
Den nya västen är i alla fall en sådan här snygg, välsittande sak med 'rutor' och formar sig bättre efter kroppen.

I morgon är det då tävling. Iiih! Känns ju lagom nervöst, och värre brukar det bli. Konstigt nog är jag mest nervös efter att jag hoppat. När nervositeten släpper då och nerverna slappnar av lite, då blir jag helt hyper och kan verkligen inte vara stilla. Helt skakis. Hehe, man är inte helt normal här.

Vi köpte ju som sagt vita ridbyxor och vit vojlock. Som man brukar ha på tävlingar. Men att dyka upp i värsta stortävlingsklädsel när man ska hoppa 50 cm på en clearround på ridskolan känns det lite.. för mycket. Men det är faktiskt första tävlingen på egna hästen, så ska det va så ska det! ;)

Jisses.. Jag kom precis på att jag glömt ta ut pengar till anmälningsavgiften. Gör det när jag cyklar till stallet i morgon, om jag minns det. Minnet är ju inte alltid det bästa om man säger så.. Haha.

Ha de gött.
Hejsvejs.


Oj..!

Snacka om talang. Han inte bara sjunger bra, han är urgrym på att redigera. Det är alltså en person i varje film, bara flera omtagningar och sen satt ihop alla filmer. Cooooooolt!
I den första filmen använder han ju inte ens instrument!


Suck.

Var hemma idag också. Halsen gör fortfarande ont och huvudet likaså. Sen är jag fortfarande trött. Får se hur jag gör i morgon..

Just nu sitter jag och skriver på en grej till.. ja, jag vet knappt vilket ämne det är till. Någon av mediaämnerna i alla fall, tror det är datakunskap. Vi ska göra en power point på våran favoritstad. Jag tog London. Det finns en del att skriva om där, och så tycker jag mycket om staden, trotts att den är så högljud och stökig. Hehe, den är toppen.

Nä, nu ska jag fortsätta skriva. Shoho.


Sjukling.

Stannade hemma ändå. Halsen gjorde ont i morse och huvudet värkte som bara den. Nu känner jag mig bättre, men huvudvärken vägrar ge sig helt. Får lägga mig och sova så kanske det blir bättre. Eller kolla på en film. Och dricka varm choklad, alternativt te.. Jo, det låter bra. Hehe.

Mamma är och bestämmer vilka tapeter vi ska ha i hallen nu. Eller, vi har redan bestämt, men hon säger till vilka det nu är som tapetserar eller något sådant. Det blev ljusa, begie aktiga, randiga.. typ. Jättefina i alla fall.
Sen pratar vi om att tapetsera om mitt rum också, eftersom det är så mörkt. Det blir nog att vi ska måla tre väggar med vit / begie färg och sen göra en fondtapet på den fjärde. Yey. Fast jag vet inte alls vilken färg och så jag vill ha på fondtapeten.. Någon ljus.. Kanske blå eller grön eller något i den stilen. Får fundera lite.

Ha de gött. ♥


Fy. :(

Jag fryser, har ont i huvudet och mår allmänt dåligt. Igen! Ärligt talat är jag förvånad att jag klarat mig så här långt, annars drabbas jag alltid av 'skolstartsförkylning' så fort skolan börjar. Men nu kanske jag åker dit ändå. Vi får se i morgon.
Apropå i morgon så börjar vi senare, inte förrän kl 10. Lärarna ska ha möte. Känns skönt.

Nu börjar House, så jag måste gå. Kärlek till Hosue.

Aerobics!

Vi hade idrott nu sista lektionen, och det var faktiskt rikting roligt! Vi körde aerobics för att träna kondition, och efter tre år med Aerobicsläraren Anna på skolan var det inte svårt alls. Jag har gjort vart enda steg i tre års tid förut. Till mid gläjde upptäckte jag att jag fått bättre liiite kondition! I Västerfärnebo var man halvdöd när lektionen var slut, men idag kände jag att jag kunde fortsätta hur länge till som helst. Kan bero på att man numera cyklar till och från stallet nästan varje dag, och rider och mockar så mycket. Jag menar, det måste ju ge lite resultat.. eller hur?

Efter lektionen var det bara att åka hem, och jag fick lite tid över innan tre-bussen gick. Så jag bestämde mig för att fortsätta på den hälsosamma banan och köpa en Bonaqua Silver Päron, kolsyrat vatten med smak av päron helt enkelt. MMH (!) säger jag bara. Nästan som pärsonsoda, fast med mer kolsyra och utan 14 sockerbitar.

Snart ska man till stallet och rida.. tror jag ska ha Zampette och tror vi ska ha dressyr, alternativt markarbete. Vilken stenkoll man har va? Haha, nej. Jag får nog leta reda på planeringen. Hejhej.

Hejpåer.

Fy vilket väder det är här. Regn, regn och åter regn. Det är iskallt ute och blåser som bara den. Usch.

Negativ man var nu då, men så här dåligt höstväder gillar jag inte! Skönt att sitta inne och bara ta det lungt nu. Vi ska äta kött med pommes frites ikväll, mums. Och äta chips, och kolla på tv antar jag. Är det Idol ikväll med? I så fall blir det nog Idol. Ha de gött.


Blev Idol ändå.

Ja, det blev till att kolla på Idol ändå. Mariette är urbra, och Tove också. Fast Mariette är något bättre, hehe.

Gammal bild. Visst är de söta?

Suck.

Hur är det möjligt att jag kan vara så trött?! Är det hösten som är skyldig? Nja, tror mer att jag håller på att bli sjuk eller något. Fryser och svettas om vartannat, huvudvärk och snuvig. Jaja, nu är det helg så nu tänker jag vila upp mig.
Ikväll blir det Morden i Midsummer, yoho! Eller Idol. Kan inte bestämma mig. Ska se efter någonstanns vad det är för Idol ikväll.. det 'riktiga' har inte dragit igång än va? När alla tävlar mot varandra och så, det är väl bara kval osv nu? Jag tror inte Mariette ska sjunga ikväll, vilket betyder att det troligtvis blir Morden i Midsommer. Mariette ska vinna allt! Så är det bara. Hehe.
Hejdåpåer.

La La Land.


Nytt försök; Jag är inte på humör.

Ja, då försöker jag igen.

Det jag tänk säga i senaste inlägget var att jag är så himla trött. Har varit det hela dagen, lätt huvudvärk, snuvig, och bara allmänt trött. Inte roligt! Till råga på allt så har vi inte gjort något vettigt idag. På mediaproductionen satt vi mest bara och väntade på att entreprenörsklassen skulle komma och bestämma vilken logga de ville ha till sitt cafe på skolan. Vi var indelade i fyra grupper, och skulle göra ett exempel på logga åt dem. Sen skulle vi göra en logga åt ett påhittat hotel..
Sen på engelskan var läraren hemma med sjukt barn, så vi fick ha Sandro, alltså samma lärare som på förmiddagen, igen. Och han hade inte direkt någon koll alls. Vi skulle i princip göra klart det gamla, och jag hade bara att skriva en kort insändare kvar, vilket jag gjorde på en halvtimme. Men jag ville åka hem med samma tåg som Sofia, så jag stannade kvar ändå fast man fick gå. Som tur var hade de för tillfället stängt av proxysaken, så jag kunde i alla fall lyssna på musik på Spotify. Slappdag alltså. Det och tidigare nämna huvudvärk+snuva+trötthet gjorde att hela dagen har varit rätt jobbig. Därför fick Winniepinne stå idag, så jag var bara där och fodrade, mockade och fixade med hennne. Rätt skönt att vara hemma nu och bara kunna krypa ihop under ett täcke och titta på tv. Vilket är precis vad jag ska göra. Hejdåå. 

Jag är inte på humör.

Tänkte förklara rubriken här nu, men så fick jag ett sms av mamma att jag skulle komma ihåg att fodra.
Självklar hade jag glömt bort det. Så nu får jag snabba mig till stallet. Ciao.