Valborg!

Nu ska jag snabba mig och bestämma mig vad jag ska ha på mig, köpa en köttbit att äta och sen dra hem till Bella och grilla. Sen får vi väl se vad vi hittar på.

Under tiden ska jag nog me för solsken hela kvällen också. Hare skoj!

Oh, me want.

Jisses. Jag fyller 17 år om 17 dagar. Haha. Det känner helt overkligt att jag blir 18 om bara ett år. Myndig. Jag började ju högstadiet nyss, känns det som!
Gud, åldersnoja redan. hihi.

I alla fall, mormor tyckte jag skulle skriva en önskelista.. Som vanligt har jag problem med det, haha.

- Pengar.
- Chuck, Säsong 2.
- Torchwood, Säsong 1 & Säsong 2.
- Tamron 90 f/2,8 Macro - Kameraobjektiv.

Hur kommer det sig att man alltid önskar sig så dyra saker? Hm.

Mer vargsnack.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7046250.ab

Det här börjar ju gå för långt. Jag fattar fortfarande inte hur någon kan tycka att vi - människor - har rätt att utrota djurarter bara sådär. Vem i hela friden gav oss rätt att leka gud? Hur tänker man?

De som är förbannade över att vargen tagit deras får och liknande kan jag förstå. Men de jägare som tjatar om att vargen tar deras byten, de måste ju vara helt bakom flötet.
"Nej, vargen ska utrotas så jag får min 18-taggare på väggen."

Jag har faktiskt problem med att förstå de som blir så fruktasvärt chockade och arga när deras hund blir dödad av en varg. Är jag ensam om att inte är förvånad?
Hundarna härstammar ju med all sannorlikhet från vargar, så rätt logist tänkt borde de ju var rätt lika. Eller hur? Om vi sedan tänker oss en hund som kommer rusande in i skogen och springer rakt på en varg. Hundar reagerar ju ofta med nyfikenhet, och en hel del hundar idag tycker jag nästan är för fria och tillåts väldigt mycket närkontakt av sina ägare. Om hunden då kommer inklampande och med viftande svans och ska hälsa, självklart kan vargen anfalla. Hundar anfaller ju också varandra, men det är inte lika intressant. Suck..

Visst finns det andra fall, och jag säger inte att vargarn är änglabarn som aldrig gör en fluga förnär, men det här har gått för långt.

Gay Exorcism.Jeffrey är 16 år och bor i Philadelphia, USA. Som femåring började han misstänka att han var homosexuell. Fram till 15 års ålder träffade han andra killar, var tillsammans med en kille och klädde sig till och med i tjejkläder. Vid 16 års ålder utfördes en exorcism på den här pojken. På grund av att han är homosexuell.
"Utdrivandet av orena andar", som de själva säger.

"Exorcism är utdrivning eller besvärjelse av onda andar ur människor som anses vara besatta eller där onda andar ha tagit människan i besittning och upphov till sjukdom och lidande. Botande görs genom magiska formler, rening och omnämnande av namn på någon gudom." - Källa: Wikipedia

Manifested Glory Ministries är kyrkan som utförde exorcismen. Närmare bestämt deras ledare, Prophetess Patricia Mckinney och hennes man Overseer Kelvin Mckinney och som de själva kallar sig.

Deras budskap är enkelt. Är du homosexuell hamnar du i helvetet.
Det spelar ingen roll om du faktiskt är öppet gay eller inte, om du så mycket som åtrår personer av samma kön hamnar du i helvetet.

Men - prisa jesus - finns det ju en lösning!!!! Exorcism!!! Låt oss genast driva ut de onda, orena homosexuella andarna!!! Då blir du ren och frisk igen, och hamnar i himlen!!! Woho!
(Ironi är min bästa vän. -.- )Jag vet inte vart jag ska börja. Eller om jag ska skratta åt det sanslöst idiotiska i det hela, eller gråta för att det faktiskt är på riktigt.
Jag är inte homosexuell, men jag kan tänka mig hur det kan vara att vara tonåring - bara det är ju jobbigt så det räcker och blir över - och inse att; "Hey, jag kanske är homosexuell..." och kanske oroa sig för vad vänner, famlj och hela världen ska tycka och tänka... och sedan få höra att man kommer till helvetet om man är det!
Inte konstigt att antalet självmord bland homosexuella barn är så stort.

Nä, jag låter videon tala för sig själv, och därefter låter jag er tala för er själva.
Vad tycker ni?

Hola mi amigos.

Dagen har varit... seg. Men jag har i alla fall lärt mig en del nytt om Illustrator. Känns bra. Nu tänker jag dra iväg till stallet och fixa med kusen, för att sedan hjälpa till att fixa inför dressyrtävlingarna på lördag och söndag.

I morgon är det fredag, och valborg! Wiiii.


Surr surr surr.

Sandro har genomgång av Illustrator. Det här är saker jag gärna hade velat få reda på första månaden på JB, men det är ju bra att det kommer tillslut. Den som väntar på något gott va?Flowers.
Dagens spel!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

http://www.miniclip.com/games/volcanic-airways/en/


"The Eyjafjallajokull volcano in Iceland has erupted, you must escape
the volcanic ash and get to safety! Loops get you more points!"


Blue, Blue and Blue. That's Blue times three.

Nationella gick bra! Var hemma i Sala redan tolv idag, och gick en runda på stan och tog sedan en fotorunda. Nu ska jag äta något och sticka iväg till stallet. Hejsvejs!
3.... 2... 1... KÖR!

Nationella om några minuter. NU börjar jag bli nervös, haha.


Nationella Prov, Engelska A. ~ Del 2, skriftligt.

Jag är förvånandsvärt lugn, faktiskt. Visserligen har min lärare tjatat hela tiden att det inte är något att stressa upp sig över, men såhär oberörd är ovanligt mig.
Jaja, det kanske beror på att vi får sitta och skriva på våra datorer! I wordpad, men ändå. Allt går mycket bättre, än att jag ska sitta och kladda med mina kråkfötter på papper. hihi

Over and out.Dagens asgarv!

Visste du att....

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Är knappast värt det...)

Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu börjar det likna något!)

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Oh My God!)

En gris orgasm varar i 30 minuter? (I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)

En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt! Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)

Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman? (Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud? ('Älskling, jag är hemma! Vad f...?!')

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta ??)

Havskatten har över 27000 smaklökar? (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)
Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen? (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!)

Fjärilar smakar med fötterna? (Någonting jag alltid har önskat att veta!)

Den starkaste muskeln i kroppen är tungan? (Hmm...)

Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (!)

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa? (OK, det är nog bra......)

En katts urin lyser under svart ljus? (Kan undra vem som har betalt för att ta reda på det ?)

En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...)

Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag också!)

Isbjörnar är vänsterhänta? (Om dom byter, kommer de att leva längre!)

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då?)

HAHA!

Bella! Om du följer med mig på Status Quo så följer jag med dig på Monstertrucks!
(internskämt, hihi)


Vitsippa.

Pictures.

Det stirrades förvånandsvärt lite på mig när jag låg på en gräsplätt intill en traffikerad väg. Det var lite mer; "Jaha.. där ligger hon"  och så var det inget mer med det. Haha.

Det blev nog en hel del bra bilder i alla fall. Ska gå igenom alla nu, så får ni se dem strax. See ya!


Okey Salabor.

Om ni är ute och kör vid järnvägsövergången mellan järnvägsstationen och brandstationen, och får syn på en tjej som sitter med baken i vädret på en liten grässlätt och tar kort på blommor... då är det jag!
Säg gärna hej! hihi.

Vad gör man inte för en bra bild?

Förresten...

Mamma var på en kurs i Stockholm igår. När hon kom hem hade hon fått ett diplom och en namnbricka med texten "Anna Nilsson, Certifierad LIP-Coach".
Hon säger, liksom diplomet här nedan, att LIP står för Lösningsinriktad Pedagogik.

Jag står fast vid att mamma blivit hångelexpert! HAHAHAHAHAHA!(Bild lånad från mammas blogg!)


Jag. Hatar. Argumentationer.

Blä.
Vad är det med lärare och att argumentera för saker? Jag tycker inte jag gjort annat än att argumentera sedan jag började skolan. I ettan. För tio år sedan!
Nu har vi en uppgift i svenska där vi ska argumentera för något. Innan det hade vi en uppgift i engelska då vi skulle tala om något vi tycker om/inte tycker om och säga för/nackdelar med det.

Jag tycker inte om att argumnetera. Suck.

Herregud.

Hur länge har jag haft den här designen? En vecka? Ungefär?

Tror ni inte det redan kliar i fingrarna efter att få göra en ny? Jisses. Men den här ska i alla fall få sitta rätt länge nu framöver. Blev dessutom nyss klar med de tre flikarna till höger i headern. Trotts att mailformuläret i Bloggdesign krånglar... Suck, alltid är det något.

Meeeeen.. för att fördriva tiden skulle jag kunna göra en design till någon av er? hihi
Det räcker att kommentera i det här inlägget. OBS! Bara Blogg.se designer. Kan inget annat, tyvärr.

Har förresten gjort klart en design åt en annan tjej nyligen. Lehnia
Besök gärna, grymt härlig tjej! :D


~ To stand out, above the crowd. Even if I gotta shout out loud.Jag har sagt det förut, men det här tål att upprepas.
Vad gör man inte för en bra bild?


Fotat av Bellsen.


Upplev mer, upplev mer, upplev mer med Bredbandsbolaget!

Jag älskar verkligen den här reklamen! Sitter jämnt och sjunger med när den på på TV. Så himla söt och sväning! HAHAHAHA! Och jag älskar 'trollet' som spelar trummor!


Sova!

Nu ropar sängen på mig. Måste ju ladda för en ny vecka. Snart sommarlov. Haha.
Bjuder på lite bild Bells tog i lördags (innan den dumma migränen). Det här är jag till 100 %.
Hey kitty kitty.

Förresten!

En liten grej inträffade faktiskt igår kväll, som jag blev enormt glad över.. trotts huvudvärken.
Innan jag tvingades kapitulera till sängen gick Bella och jag till Cafe Dreambooks här i Sala. Jag vet att jag har pratat om det tidigare, och framför allt har jag varit där flera gånger. Dessutom har jag ju fått spika upp två bilder tagna av mig där! De hade ett staffli där, som man fick måla på och sedan hänga upp på väggen. Då kom mamma med förslaget att jag skulle få hänga upp bilder jag tagit. Vilket jag fick! (de är sjukt trevliga där!)

Så, igår då, var det första gången på rätt länge som jag var in där. Det första kvinnan bakom disken (det är så jobbigt när man inte vet namnen på människor!) sa när jag kom in var "Hej, det var länge sedan!". Ägaren, P-O har jag för mig han kallas, satt vid ett bort intill, och sa då;
"Nu kanske jag är helt ute och cyklar, men visst är det du som har tagit de där bilderna?" *peka på mina foton*
Jag svarade att det var jag. Båda två brister ut i ett "Åååh, så bra att vi fick reda på det!"

Förvånad, och sedan väldigt glad, står jag och lyssnar på när de berättar att det var många som frågat vem som tagit bilderna. Det hade till och med varit människor där som ville köpa dem! För att citera P-O; "Jag hade säkert kunnat sälja dem tio gånger om vid det här läget."

Iiiiih!

Och för att göra saken bättre.. De tog mitt namn och nummer, ifall någon frågar igen, och dessutom sa de att om jag har fler bilder får jag gärna sätta upp dem där. Om jag vill får jag till och med sätta en prislista på bilderna där! Hihi. Grymt glad!


Migrän.

Varför kommer det alltid när man minst vill? Sist jag fick det skulle jag hjälpa till att röja i hagarna i stallet, gången innan det var jag med Pro och shoppade.. och igår fick jag det precis när jag skulle ut på kulturnatta med Bella. Först flimrar det på höger sida av ögonen, sedan börjar jag få huvudvärk och sen mår jag väldigt illa. Det enda som hjälper är att sova, vilket är exakt det jag gjort. Nästan tolv timmar! Jag känner mig lite vimmelkantig och har lite.. som jag brukar kalla det.. "efterhuvudvärk", jag känner helt enkelt av att jag har haft huvudvärk. Men det har lättat väldigt mycket.

Nu ska jag se om jag kan äta något, ska bli intressant.


Nostalgi.

Vårterminen för ett år sedan. Då hade de bytt ut de gamla halvdöda stationära datorerna i biblioteket mot sprilland nya bärbara. Prosha och jag satt ofta där och arbetade på lektionerna. Och vi lyssnade alltid på NRJ på datorn. Det var där jag först fick höra dessa två låtar.

Den första Paper Planes av Mia.. Gud så jag skrattade när jag först hörde den. Det tog mig hela låten att inse att det var en låt och inte en reklamsnutt. Jag menar, refrängen! HAHAHA!Och så har vi den här. Älskar den fortfarande den, och jag minns att Pro och jag önskade den hela tiden. Kanske för att den spelades så sällan. Tycker det är kul att de blandat låtar i den, hihi.Gud, Västerfärnebonostalgi! Saknar faktiskt stället!

1243:50 kr.Vårshopping. hihi
Vi får se om något av detta hamnar i min garderob framöver.


Disturbia.Filmen Disturbia tog precis slut på 5:an. Riktig bra film faktiskt! Den handlar om Kale som efter att ha slagit en lärare får tre månaders husarest - med fotboja och hela kittet! För att fördriva tiden början han spionera på sina grannar... bara för att upptäcka att en av dem är en seriemördare.

Filmen är uppbygd på följade sätt;
Inget speciellt händer.
Inget speciellt händer.
Inget speciellt händer.
PANG! Läskig gubba dyker upp från ingenstans.
Läskig gubbe går därifrån.
Inget speciellt händer.
Inget speciellt händer.
Inget speciellt händer.
PANG! Läskig gubba dyker upp från ingenstans.
Läskig gubbe går därifrån.
Inget speciellt händer.
ovs.

Ehm...
Ja, ni förstår, haha. Väldigt creepy. Men rätt bra också! Tycker om "The boy who cried wolf"-teman. Hur som helst är filmen sevärd!


When I say jump, you say how high!

Är på superhumör! HAHA!

Max och Oskar - Lördagsgodiset

Här kommer barnboken! Haha."Det här kanske verkar vara ett helt vanligt vardagsrum, i ett helt vanligt hus. Men så är det inte! Här bor nämligen två små varelser som människorna inte känner till. Småingarna.""Här har vi dem! De heter Max och Oskar, och bor i en blomkruka. De trivs alldeles utmärkt där, dolda bland de gröna bladen.""Idag har Max och Oskar bestämt sig för att ge sig ut på äventyr. Det är nämligen lördag, och Oskar vill så väldigt gärna ha lite lördagsgodis. De knyter fast ett snöre i krukan och klättrar sedan försiktigt ned.""Max håller utsikt medan Oskar klättrar ned för snöret. De måste vara tysta så människorna inte hör dem. Om människorna hittar dem kanske de inte får bo kvar i sin blomkruka!""När de väl är nere börjar de gå mot köket. Men Oskar tycker att det är så fruktansvärt långt att gå. Han är trött och vill stanna och vila. Men Max säger åt honom att de måste skynda sig, så kan Oskar vila senare.""Max och Oskar kommer tillslut fram till köket. Här borde det väl finnas lite lördagsgodis någonstans, tycker Max. De börjar leta efter det, men upptäcker snart något förfärligt.""Godisskålen står för högt upp för att en Småing ska kunna nå den!""Max är besviken. Han ville också ha lördagsgodis, precis som Oskar. Men Oskar verkar inte ledsen, han har fått syn på något bakom dem.""Nämen, vad kan Oskar ha nu kommit på?""Oj oj, hur ska de här gå? Max och Oskar har spänt upp gummisnoddar som en slangbella, och nu tänker Oskar flyga upp till godisskålen. Max verkar inte helt säker på den här idén. Släpp! ropar Oskar. Max gör det.""Titta, Oskar flyger!""Oskar försvinner över kanten och utom synhåll. Max står oroligt och väntar på att Oskar ska säga något. Men det är tyst. Har han skadat sig?""Men Oskar har klarat sig, som tur var! Han landade rakt i godisskålen, helt omgiven av gott godis. Vilken dröm!""Max och Oskar tar sig tillbaka till sin blomkruka, och hissar upp godiset med hjälp av snöret. Nu kan de fira hela kvällen lång!"


Webbdesign.

Tandläkar mötet gick bra... och tog 10 minuter. Specialiste upprepade det jag redan visste, men med så mycket tandläkartermer att jag trodde hon talade ett annat språk. Sedan sa hon - precis som den vanliga tandläkaren redan sagt - att jag antingen kunde få en liten mini mini tandställning för typ två tänder, ta bort tanden eller fila ner lite. Och att jag inte måsta göra något, men att den kan skapa problem i framtiden. Som jag redan visste.

Smått onödigt, alltså.

Väl i skolan på webbdesignlektionen, bara en halvtimme försenad ungefär, fick jag ett papper i handen och tillsagd att ladda ned filmfiler från G, vilket är en datormapp hela skolan kommer åt. Det var filmklipp på vår klass, filmad av klassen. Det här skulle jag göra en film av i Movie Maker. Glatt sätter jag igång - det här är ju något jag verkligen kan!

Jag gjorde en film, och blev riktigt nöjd faktiskt, och frågar läraren; "Ska man ha några texter med i den?"
Svaret jag får är; "Nej då, det här är bara en uppgift så ni får pröva att göra en film i Movie Maker. Det kan ju vara bra att kunna."
Jag tänkte på de 60 stycken Movie Maker filmerna jag har på min Youtubesida och insåg att hela lektionen har varit väldigt onödig.. Menmen, det var kul att göra, HAHA!

Solen skiner, förövrigt, och det här känns som en bra fredag! hihi

Men åh..

Föregående inlägg..
Det var ett ; som saknades. Ett litet, enkelt ;-tecken! Och det visste jag. Jag visste att det måste vara där, jag har gjort samma misstag flera gånger tidigare!

Men det bevisar ju bara att när man kör fast ska man lägga det åt sidan ett tag, hihi.

Nu ska jag iväg till tandregleraren, tandspeciallisten, tandféen... vad ni vill kalla det. Ärligt talat måste jag säga "Med lite tur drar de bara ut tanden". Jag vill det inte, men tusen gånger hellre det än tandställning! Hua nej. Men nu måste jag rusa.
Over and out.

Bhäää.

Har suttit med en bloggdesign hela kvällen nu. Skulle precis göra det allra sista (typ), lägga in bakgrunden, då det plötsligt blev vitt. Bakrgunden blev vit, och oförändbart vitt! Blir grymt trött på blogg.se ibland. Morr..

This, us, we!

Sitter här i ett halvtomt klassrum. Eller halvfullt, om man ska vara optimistisk. hihi

Väntar på att få göra nationella prov, muntliga. I engelska, vilket betyder engelskasnack snart. Jag älskar att prata engelska... i england. Inte i skolan, då blir det bara hackigt och jag kommer av mig. Meeeeen, låt oss vara positiva nu. Det kommer säkert gå bra.

Rubriken... ja, det var vad Fanny sa nyss. Hon stod på en stol i klassrummet och pratade engelska med Carro. Monie (lärare) kom in och frågade vilka som stod på tur. hehe


Bloggdesign.

Jepp, jag har gjort det... igen. Mitt försvar den här gången är att jag inte visste hur jag skulle fixa problemet med den förra. För er som missade, menyn låg längst till höger och innehållet längst till vänster, med ett enormt mellanrum emellan. Jag vet inte hur det blev så, och inte hur man får bort det. Så istället la jag in en ny design jag jobbat med. Hade inte tänkt använda den riktigt än... men men.

Vad tycks?

Dessutom har det kommit en ny liten flik, döpt till noveller. För tillfället finns två stycken dr. En som jag länkade till förut, "Så länge någon kämpar". Den andra är 'myten / sagan' jag skrev i skolan. Läs gärna och kommentera! Konstruktiv kritik gillas!

WOHO!

Nu sitter jag här med 10 ex av min barnbok, direkt från tryckeriet! Färgerna blev lite för starka... väldigt starka... men det duger ändå. Är riktigt nöjd faktiskt. hihi

What the...?

Jag vet inte alls vad som hänt med bloggen... Ska försöka åtgärda det!

Det är underligt.

Att man alltid vill ha det man inte har. Jag har väl aldrig riktigt tyckt om att plugga, men nu plötsligt vill jag det. Men inte vad som helst, utan historia. Med böcker. Att ha en skolhistoriebok och plugga från den, inte få ett antal mål och leta fakta på internet.
När jag gick i nian var det tvärt om, då längtade jag tills jag började gymnasiet och fick en dator att jobba med.

Förövrigt är jag säker på att om jag faktiskt skulle få chansen att plugga historia skulle jag inte vilja plugga längre. Hm.

HAHA!


Dagens

Dagens vill ha: Sommarlov!
Dagens klädsel: Jeans och svart/vit randigt linne.
Dagens utsläppt: Utsläppt
Dagens låt: Hurricane - Bob Dylan
Dagens planer: Ska till stallet senare ikväll.
Dagens dummaste: Åka till skolan. Gårdagens dummaste var att inte kolla mejlen och få reda på att jag inte behövde åka till skolan idag.
Dagens misslyckande: Som sagt, åka till skolan.
Dagens drog: Boken Genom dina ögon. Läste nyss ut den, efter att ta sträckläst större delen av dagen. 200 sidor sedan jag satte mig på tåget i morse.
Dagens köp: Varm choklad på pressby... oh sorry.. KORVbyrån.
Dagens godis: -
Dagens humör: Växlar mellan trött, uttråkad och sjuk humor.
Dagens roligaste: Jaaa...
Dagens älskade: ÄRTOR! Ärtor måste vara det godaste som finns. Jag kan nästan sitta och äta ärtor som godis.
Dagens citat: Jag och katten hade ett intressant samtal när jag kom hem. HAHA!
"Mjao. Mjao. MJAO!"
"Elvis, tyst."
"Mjao. Mjao."
"Schhh."
"MJAO! Mjao. Mjao. MJAAAAAO!"
"ELVIS! Försöker du vara irriterande?"
...
*lågt* "Mjao..."

He kmr ett fjowrtishinlägg!

Haha, de fiwnns verkligewn allt po intewrnet! Det häe äe assaw ewn sida sowm owmvandlar 'vahnlig svenskah' tillh fjowrtishspråk. Inte föwr att ett tekniskt sätt fiwnns ngt sowm hetehr fjowrtishspråk, mehn deh e ungefe somh rövaspråket... HAHAHHAHAAHA!
Nu tänkewr jauwg återgåe att prata normalt, hihi.


KLICKA )Jag är i alla fall oerhört lättroad idag, vilket ni kanske märker. Jag lyckades med den osannolika bedriften att bita mig i tungan igår, och antagligen i en liten nerv. I alla fall så är det lagom mysigt uppsvullet och gör fruktansvärt ont idag så fort jag ens öppnar munnen. Att prata ska vi inte ens... tala om. HAHA, ofrivillig ordvits. *fniss*
Jag vet inte om det är min allmäna otur, eller det faktum att vi har nationella prov - muntligt - idag och på torsdag som gör att jag tycker det hela är så sjukt och roligt. Eller om jag helt enkelt bet av en nerv som gör att man är allvarlig. HAHA!


Jag var inte så orolig över vulkanutbrottet på Island...

... förrän jag fick ett ytterst oroväckande brev.De talar ju av erfarenhet såååå... HAHAHAH!


Sötnötisar.

Ååååååh. ♥
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=340361
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=337658
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=337598
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=335519
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=331900

Ge mig en hästgård!


Run out of words.

Har inget att säga, i alla fall inget intressant. Antagligen för att det inte hänt något värst intressant på länge. Jo, jag red privatlektion med Winnie igår för första gången. Gick super.

Och där tog det slut på intressanta saker att skriva igen. Känner mig på dåligt humör. Vill krypa under en sten och sova ett tag.. Kan bero lite på att jag bet mig i tungan idag, och att den nu är lite uppsvullnad och mysig. Svider gör det. Blä.

Ey, det här var ett deprimerande inlägg. Och ett väldigt luddigt och underligt. hihi
Herregud. Over and out.

Novell.


 ( KLICKA )


Ey ey sunshines.

Ehm.. Har inte skrivit ett vettigt blogginlägg på hela dagen och så lär det förbli. Det brukar ju bli så när jag umgås med Bella. hehe.

Tjoflöjt!

Mer citat!

Jag håller på att skriva en kort novell, lite fantasyaktig. Jag behövde en 'besvärjelse', och den börjar just nu med "Svart som natt, ljus som dag". Därefter har vi liksom fastnat.
Dock visade det sig att man inte ska hålla på med sådant här när man är på flummhumör.

Jonna: Men ett rim på 'dag'..
Bella: Hm..
Jonna: Svart som natt, ljus som dag.
Bella: Man kan vara stark och svag... med dåliga anlag.


Jonna: Svart som natt, ljus som dag... grattis på din bröllopsdag!


Bella: Svart som natt, ljus som dag... sorry, du fick avslag.

I familjen Erixon

Bea är Bellas fjortonåriga lillasyster.

Bella: Bea, om du skulle hitta på en besvärjelse, och den skulle börja med "Svart som natt. Ljus som dag" hur skulle du fortsätta den?
Bea: Vad är en besvärjelse? Har det med Sverige att göra?
Bella: Om du ska trolla så säger du en besvärjelse.
Bea: *eftertänksamt* Svart som natt. Ljus som dag.
Jonna: Det ska rimma.
*stunds tystnad*
Bea: Svart som natt. Ljus som dag. Har du mens, köp choklad.
*går ut ur rummet*


Dagens Citat!

Jonna: Åh, jag vill ha sådana där skor! *peka på ett par skor* Det är ju sådana där Gladiatorskor!
Bella: Nej, det är ju sådana där skor de har i Asterix och Obelix? Alltså, som romarna har...
Jonna: Ehm... ja? Romarna är ju Gladiatorerna?
*tystnad*
Bella: JAHA!

Bella är lika smart som alltid. hihi.
(Ifall någon undrar sitter hon just nu och ser surt på mig, hihi. Och när hon såg att jag skrev det här fick hon samma min...
MINNESANTECKNNING! Ta kort på när Bella gör den minen någon gång! HAHA!)

~ Cause You (God) Had A Bad Day.

http://nyheter24.se/udda24/186237-katolik-krossades-av-stenaltare

Det är hemskt..
Men lite skrattretande samtidigt. Hehe.


Playground.

Bilder från fotorundan fjärde april. Av någon anledning publicerade jag aldrig dessa.

Videocracy.

http://www.dailymotion.com/video/xaawun_videocracy-trailer-integrale_shortfilms

Vi sitter och kollar på en dokumentär här i skolan. Känns trögt att sitta på en hård stol i en och en halv timme och se på sådant här.

Tänk er en maktgalen premiärminister, en lika maktgalen och mysko papparatzi och några hundra lättklädda tjejer. Varsågoda, här har ni Videocracy.

Hm... Ni får tyvärr leta själva om ni vill veta mer. Är oerhört trög i huvudet just nu och vill bara sova. Huvudvärk har jag också.

Hejsvejs.

Jag ryser.

Hittade en fantastisk video på Youtube. Så vacker. Jag får tårar i ögonen av det här."it is what we are."


Photo Prodjekt: Songs 2010.

Jag har bestämt mig för att start mig ett eget litet projekt nu under våren och sommaren! Allt är väldigt luddigt än så länge, men heltheten är rätt enkel.

Jag ska välja ut ett bestämt antal av mina favoritlåtar från när jag var yngre. Sedan ska jag tolka varje låt med bilder. En eller flera, men jag tror jag tänker sätta ett maxantal på kanske tre.
Hur, var, när, på vem eller vad och redigering spelar ingen roll, men det ska vara klart innom ett visst datum.

Funderar också lite på att göra samma projekt med nya favoriter senare, men först och främst ska det vara mina gamla favoritlåtar. Nu pratar vi Magnus Uggla, John Fogerty, Johnny Cash, Van Morrison, Rolf Wikström, Bob Dylan, Sarek, Roger Pontare och andra som jag älskade när jag var liten.

Ska klura lite mer på det här, samt kontakta mitt bollplank (a.k.a. Isabelle) och bolla idéer. Tihi.
Hejsvejs.

Reach out for the sky.


Fy för Sverige.

Jag har inget emot traditioner. Vissa kan vara riktigt trevliga, och högtidstraditioner som jul, påsk osv är bara roliga. Men det här tar väl ändå alla priser som finns?


De ska skilja sig, men får inte eftersom vår kronprinsessa inte gift sig än.. Tidigare fick de väl inte gifta sig eftersom Victoria inte gjort det.
Är jag ensam om att verken bry mig, eller förstå varför det är så fruktansvärt viktigt? Och ärligt talat, vad gör det för skillnad? Med risk att låta både sur och trångsynt är min uppfattning att kungafamiljen inte gör mycket mer än åker omkring och hälsar på andra kungligheter och betydande människor, samt sitter och ler på vissa stora tillställningar. Jaja, de representerar Sverige, men ändå? Människor skiljer sig varje dag, varför ska det här vara någon skillnad bara för att det är "oerhört ovanlig"?
Just därför tycker jag att de ska få skilja sig nu. När man börjar ta traditioner lika gamla som mossan i skogen som ett argument för något så här stort, kanske det är dags att tänka över de här traditionerna?http://www.aftonbladet.se/brollopet/article6949638.ab

Hm. Vad tycker ni?


Bloggdesign.

Jao, jag har gjort en design åt Julia på http://thelifeoffjulia.blogg.se
Kicka in vetja!Innan denna gjorde jag en design åt en Linnéa, bloggen har ni HÄR.
Nu ska jag börja med en design åt en annan Linnéa, samt fixa utlottningsdesignen
åt vinnaren Amanda. Jisses, vad mycket bloggdesignande det blev här då, hahahaha!


Sunny day.

Bilder från gårdagens fotorunda. Kan tala om att den där växten stinker något fruktansvärt, hihi.

And ey guys! Glöm inte frågestunden, hihi.


Bokköp.

Jag hade utvecklingssamtal idag, och i väntan på att min käre moder skulle komma till Västerås gick jag runt lite på stan. Som vanligt fastnade jag i en bokaffär, och bestämde mig för att köpa hem The Host som jag läste i engelskan.. fast på svenska då. Genom dina ögon.. Jag tycker alltid det är segt när man översätter något heeeeeelt annorlunda, fast jag måste medge att jag tycker Genom dina ögon är bättre än "Värden", eller hur man väst ska översätta The Host.
Varför jag köper den på svenska är att a) jag tycker om att läsa i allmänhet och b) jag ville läsa den på svenska, då jag inte var helt hundra på alla beskrivningar osv.Och när vi ändå talar om böcker, och om titelöversättningar...
Den här boken håller jag på att läsa just nu. Ögat över Månskäran. På engelska heter den A Great and Terrible Beauty... eh. Nä, jag tycker inte om felöversättningar alls. Absolut värst är det när de försöker översätta engelska låtar till svenska i filmer! Yuck.


Hej.

Jag heter Jonna. Jag har världens absolut bästa häst. Hejdå.


BELLA!

Bells Bollen! Tihi.

Tosh: No I can't just hook something up! The entire telephone network is down!
Owen: What about a mobile connection?
Tosh: The. Eentire. Telephone. Network. Is. DOWN!
Ianto: Mobiles, landlines, tin cans with bits of string - everything, absolutely everything! No phones, phones all broken. Hello? Anyone there? No, 'cause the phones aren't working!

- Torchwood. Säsong 2 Episod 2: Sleeper


Ianto:
I have searched for the phrase "I shall walk the Earth and my hunger shall know no bounds," but I keep getting redirected to Weight Watchers

- Torchwood. Säsong 2 Episod 7: Dead Man Walking


...

Röst utanför klassrummet: Nu tänker jag börja träna och bli smal! *två sekunders tysnad* Ska ni med och köpa glass?


Tävlingsbidrag.


Jag är med och tävlar om en refläxskärm hos http://michaelaa.webblogg.se. Tävlingen hittar ni HÄR.


It's bedtime.

Kanske någon sida i boken jag håller på att läsa först. Ögat över månskäran heter den, av Libby Bray.
grym!

nattinatti


When a entire world is rising up again.

Lite smakprov från idag.


Solsken.

Nu ska kameran och jag gå en promenad i skogen, hade jag tänkt. Sedan ikväll bär det av till kusen i stallet. Tror kameran får följa med dit också, såg nämligen någonting som kan bli ett urläckert motiv runt klockan sex då solen står i bättre läge...

Otroligt, solen är uppe klockan sex! Älska våren.
Hejsvejs.

Frågor.

Tre namn jag lyssnar till: Jonna, den andra Jonna & Jonna två. (se anledning längst ned)

Detta är jag rädd för: Snabbt krälande småkryp (spindlar), yuck.

Tre saker jag absolut inte kan göra: ta i rått kött utan att bli vansinnigt äcklad, leva utan musik & komma på en tredje grej jag inte kan göra.

Detta tycker jag om att göra: Vara i stallet, och med familj och vänner.

Detta vill jag göra just nu: Sitta ute i solen med en McFlurry och snacka, som igår.
Bästa känslan: Att vara glad.

Värsta känslan: Prestationsångest.

Är jag kär just nu: Nepp.
Vill jag gifta mig: Ja.

Min käraste ägodel: Vet inte..

Något jag vill ha i present: Torchwood säsong 1, 2 & 3 och Chuck säsong 2. Hahaha.

Detta har jag på mig just nu: Jeanssjorta och leggins.

Favoritkläder: Jeanssjorta och leggins, haha.

Favoritdjur: Häst.

Följande musikstilar tilltalar mig mest: ALLT!

Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligaste; Ehm... webbdesign.  Tråkigaste; Matte!
Stjärntecken: Oxe.

En bok jag älskar: Ögat över månskäran.

Favoritdoft: Doften efter ett riktigt ordentligt sommarregn!

Detta äter jag gärna: Taco!

Dricker helst: Vatten med isbitar!

Favoritgodis: De där gigantiska gelenapparna, vita på ena sidan.

Hit vill jag gärna åka på semester: Jorden runt! Men vill tillbaks till London och Storbritannien.

Färg på mina ögon: Blå tror jag. Typ.
Min längd: ca 173 cm

Jag spelar: Har spelar trummor.

Så här bor jag: Lägenhet i lilla Sala. Tre trappor upp och ingen hiss.

Antal döda krukväxter i hemmet: Ingen, men antagligen en hel del döende.

Favoritfärg: Grönt tillsammans med vitt.

Bästa present jag fått: Jag har fått mycket bra! ♥

Senast köpta skiva: Minns inte.

Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Hm, tycker om mitt hår. hihi

Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Min lugg! *grr*

Om jag vore ett djur skulle jag vara: En fågel.

Vad har du gjort/ska du göra idag: Vara i skolan till 12.10. Åka hem, åka till stallet.

Var är dina föräldrar födda: Ehm... ingen aning.

Vad är det senaste du installerade på datorn: Ominstalerade Spotify.

Vilken är din favoritrestaurang: Akropolis i Sala.

När badade du i en pool senast: I augusti någon gång.

Har du varit med i någon skolpjäs: Nepp, men jag har varit med i en teater utanför skolan.

Hur många barn vill du ha: Typ 2.

Vilken musikstil tycker du mest illa om: Osammanhängade skrikmusik.

Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet: Eeeh..?

Vad har du för TV-kanaler: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, TV4+, MTV, Barnkanalen... hm, tror det är några till men minns inte.

Har du busringt någon gång: Nepp.

Har du fått felparkeringsböter: HAHA!

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm: Bungey-jump, aldrig. Fallskärm, gärna!

Vilken är den plats längst bort som du har besökt: Kanarieöarna, tror jag.

Har du en egen trädgård: Nepp.

Kan du alla orden i nationalsången: Tror det.

Badkar eller duschkabin: Badkar.

Favoritpizza: Hawaii med curry.
Chips eller popcorn: Chips.

Vilken färg på läppstift använder du: Använder aldrig läppstift.

Har du rökt jordnötsskal någon gång: Eeeeeh..?

Har du någonsin varit med i en skönhetstävling: Nepp, haha.

Apelsin- eller äppeljuice: Päronjuice! hihi

Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni: Mamma, vi åt varma mackor på ett cafe.

Favoritchoklad: Vanlig, enkel Marabou.

När åt du en hemodlad tomat sist: Har aldrig gjort det.

Har du vunnit en prispokal någon gång: Nej.

Är du bra på matlagning: Jorå.

Klarar du att tanka själv: Jupp.

Pepsi eller Coca Cola: Coca cola!

Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb: På ett sommarjobb skulle jag ha en röd tröja med texten "personal". Annars inget.

Vad var det senaste du handlade: En påse tuggumi.

Har du kräkts offentligt: Usch ja. Men det var ju inte precis en hel publik, bara få personer jag kände. Men fortfarande yuck!

Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: Sanna kärleken.

Tror du på kärlek vid första ögonblicket: Jupp.

Kan man vara vän med sitt ex: Aah.

Vem var det du besökte på sjukhus senast: Pappa. ♥

Hade du mycket hår som liten bebis: Mja, minst inte. hihi

Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: Ingen aning faktiskt.

Vad har du i din väska: Datorgrejer och en penna.

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: Läser ofta lite.

Jag kände att jag behövde förklara det där med att jag lyssnar till "den andra Jonna" och "Jonna två". Det är helt enkelt så att det finns två Jonna i min klass, och jag står som nummer två på klasslistan. Så vid de flesta upprop heter jag "den andra Jonna" eller "Jonna två". Hehe.


Glöm vad jag ska...

AJ!
Mina ben! *snyft*


Okeeeeeeey...

Jag har... träningsvärk... i fingrarna?
Eh.. Ja. Hm. hehe

Jag har faktiskt inte så makalöst ont efter boxningen igår, det känns lite i armar, ben och lite på sidorna vid bröstkorgen. Men fingrarna! Speciellt vänster hand. De gör ont!

Antar att det är efter mitsarna, sakerna man ska slå på.. Hm. HAHA!

Fler besökare!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=JonnaNS

Jag har inte riktigt förståt hur det går till, men det är ett gratis och enkelt sätt att få bloggdesökare...
Så varför inte testa? hihi.


Oh my god.

Vad har hänt med Sverige? Plötsligt är snön puts väck och solen skiner så man undrar om man sovit två månader och att det är juli. Idag efter lunch hade vi en och en halv timmes hål, och då låg vi ute och åt glass och solade. I stallet gick jag med T-shirt, utomhus också. Jag skrittade av Winnie i en kvart i T-shirt! Det var otroligt varmt och skönt.

Jag har redan börjat planera in fotorundor nu, när det är så fantastiskt varmt och skönt, och när man dessutom faktiskt SER marken igen! B-e-a-utiful!

Vi hade boxning på idrotten idag. Skapligt jobbigt, om man säger så. Fy sjutton. Men skönt är det efteråt, faktiskt. Låt dock bli att fråga mig hur det känns i morgon, jag kan ha liiite träningsvärk.

Jaja, ha en fortsatt trevlig... natt? Hejhej.

Winnie!

tihihi.


Dagens person med waaaaaaaaaaaay to much freetime!Detta är en stopmotion film.
Alltså har personen här tagit en bild, flyttat pärlorna lite, tagit en bild,
flyttat pärlorna lite och upperpat en tretusensjuttioelva gånger. JISSES!


Hm...

BACK TO SCHOOL

Blä.


Dagens asgarv!


Nej.

Orkar inte skriva något nu.
Människor går en på nerverna ibland.

Håll ut!

Yeah..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
http://dagobah.biz/flash/imapony.swf


God morgon.

Jag har varit vaken sedan kvart i sju i morse. Vi åkte till stallet och gav alla hästar mat och släppte ut dem. Precis när jag skulle släppa ut Winnie i hagen kom en tjej ut från ridhuset, och jag tror Winnie blev lite rädd. Hon satte av direkt, men den duktiga hästen sliter sig aldrig. Så fort det börjar ta emot svänger hon och springer runt omkring en istället så det gick bra. Däremot tappade jag balansen i lervällingen och var extremt nära att ramla. Mamma stod och gapskarattade. Haha.

Vi ska tillbaka dit vid tolv, och sen ikväll. Så det blir nästan heldag i stallet..

Fräcke Frack och Starke Späck!

Linnéa bestämde sig plötsligt för att hon ville kolla på Den Lilla Sjöjungrfun 2, som jag fick på DVD för många jular sedan.  Jag fick genast en nostalgiknäpp.

Jag älskade den här låten! hihihi


Åh lilla Bert. ♥

Underbar röst! Helt underbar!


Vet någon om det är hennes egen låt?
Annars vill jag gärna veta artisten som sjunger den! hihi.


Jaaaaa...

Det kanske inte syns, men här ligger jag på min jacka i en backe och tar kort. Precis bakom mig rinner en bred å. Framför mig finns en gångväg, där en hel del människor gick förbi medan jag låg där. Men, vad gör man inte för en bra bild, hörrni? HAHAHAHA!


Lovade er ju fotbollsbilderna, hihi. ;) Har zoomat in endel, därav den dåliga kvalitén!


Bloggdesign lottas ut!

En väldigt basic bloggdesign jag gjorde. Någon som vill ha den? :)
Skriv en kommentar i detta inlägg!

http://JonnaNSdesigner.blogg.seGlöm inte skriva mejladress!
Jag lottar i morgon kväll klockan 18:00!


All The.. Love Me.. Secrets?Vad är oddsen för att man under loppet av en vecka hör tre låtar man tycker om...
...och sedan inser att de framförs av samma grupp?


Everybody Loves Winnie!


Wild Flower.Superprinsen!

HAHAH!


Fortfarande Torsdag.

Kom precis hem från stallet. Blev en inte så extremt mysig men ändå okey uteritt. Winnen skötte sig, men småduggregn, lervälling och hårt underlag är inte trevligt. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Det lutar åt att fixa något att äta, men först tror jag att jag kommer lägga upp några fler vårbilder Bella och jag fotade idag.

Och det måste ha varit en syn för ögat att gå förbi medan vi fotade! Tänk er två tonårstjejer utrustade med systemkameror som hoppar omkring på stenar i kommunala rabatter, intill en ganska befolkad gata dessutom. Men vad gör man inte för en bra bild? I försökte låta bli att kliva i själva rabatterna och stod istället på stenar, men att komma ned i marknivå på en 25 x 25 centimeters sten är en bedrift värdig Guinness Rekordbok. 

Har några intressanta bilder där jag försöker skjuta mål med en kvarlämnad fotboll också, tagna av Isabelle. Dem får ni kanske se när jag fått dem av Bella. Och apprepå det luckades jag missa målet, när jag stod tre meter ifrån. Till mitt försvar kom jag snett från sidan och sköt, men ändå en rätt grov miss. Hihi.

Jaja, strax kommer här bilder!
Hejsvejs.


Torsdag.

Det är torsdag va? Börjar bli lite förvirrad..

Jag sitter här och väntar på att Bella ska ringa. Hon är hemma från semstern nu och vi ska träffas en stund. Men hon sa igårkväll att hon tänker sova tills klockan tolv, så det är väl ett tag kvar. Då hinner jag nog äta lunch först.
Kycklignudlar!

Sedan får vi se vad vi hittar på. Om solen behagar stanna kvar framför molnen ett tag till kanske det blir lite fotografering.

Ha en bra dag!

They All Laughed.

They all laughed at Christopher Columbus
When he said the world was round
They all laughed when Edison recorded sound
They all laughed at Wilbur and his brother
When they said that man could fly
They told Marconi
Wireless was a phony
They all laughed at Rockefeller Center
Now they're fighting to get in
They all laughed at Whitney and his cotton gin
They all laughed at Fulton and his steamboat
Hershey and his chocolate bar

They laughed at us and how!
But ho, ho, ho!
Who's got the last laugh now?


Nothing is impossible


Hm.

Jag vill ha något intressant att skriva om och uttrycka mina tankar om. Som inlägget med dödshjälp för ett tag sedan. Något intressant ämne ni vill att jag ska ta upp?`

Hehe, jag har tråkigt. *vissel*

Winniepinnie!

Min häst är bäst!
Vi hoppade själva idag, bara ett enkelt hinder på 60, 70 och sist 80 cm. Det blev något språng då hon kom för nära, men vi fick till några riktigt härliga språng! Gud så glad jag är!


Bild från i somras. Isabelle Erixon fotade!


Dagens Reklam!

Jag älskar Telenors reklam! HAHA!


Onsdag.

Oerhört fantasifull rubrik...
Jag är väldigt uttråkad. Det finns inte mycket att göra en mulen aprildag när ingen vän är i närheten... typ. Som tur är tror jag min vän Bella kommer hem från sin semester på Gran Canaria (FUSKIS!) idag/ikväll/inatt så förhoppningsvis kan hon underhålla mig i morgon. hihi.

Nej, så mycket intressantare saker har jag inte att prata om. Strax drar jag iväg till stallet med mor min och ska hoppträna kusen. Sen får vi se vad som händer ikväll...

Är det något bra på TV?
Over and out. tudilooo

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides


Det här kan bli... intressant!


"I fjärde "Pirates"-filmen kretsar handlingen kring Jack Sparrow och Barbossa och deras sökande efter ungdomens källa." - Moviezine

"In the film, Captain Jack Sparrow and Captain Hector Barbossa go on an adventure to find the Fountain of Youth. Cast of the previous films, Johnny Depp and Geoffrey Rush, have signed on to reprise their roles respectively. New cast members include Golden Globe winner Ian McShane, confirmed to play the notorious pirate and new nemesis Blackbeard, and Academy Award winner Penélope Cruz, confirmed to play Blackbeard's daughter and Sparrow's love interest in the film. Previous cast members Orlando Bloom and Keira Knightley have stated that they would not reprise their roles as they feel their characters' storylines are at an end. Mackenzie Crook has stated that he also doesn't want to return as Ragetti. Filming is set to begin in June in Hawaii. The film is set to be released on May 20, 2011." - Wikipediayou don't understand.

hihi..


~ Take a breath, take it deep.Medan jag funderar på "klippa-av-håret"-frågan.

Bloggen fick en riktig makover.
VÅREN ÄR HÄR!


Upcoming Makeover?

Jag börjar med att säga det tydligt; NEJ, jag har INTE klippt av mitt hår!
Jag har satt upp håret i en tofs mitt på huvudet, och sedan dolt den och fått håret bättre på plats med hjälp av tomteluvan för att det ska se normalt ut. Så normalt det nu ser ut med tomteluva i april...Det var ett infall just då, ett roligt påhitt då liksom, men när jag såg resultatet blev jag tveksam. Passar jag i kort hår? Jag känner för en liten förändring igen, men att klippa av mer än hälften? Hm.

Vad tycker ni? Vad tror ni?
(Ignorera min hemska lugg. Jag hade ju raklugg förut, men lät den växa ut. Detta resulterade i rak, lugg nere vid näsan, och det ser... mysko ut.)

~ Don't tell me if I'm dying, cuz' I don't wanna know.

Bästa låten någonsin. ♥


House. ♥

Gunilla har en bok som hänger på hennes toalett. "Damtoan - Humor för alla nödställda damer".
Och i den har jag upptäckt några Housecitat! HAHAHA!

House: Ge mig en anledning att slippa det här så talar jag om vem som startade rycktet att du är transsexuell.
Cuddy: Det finns inget sådant ryckte.
House: Det kommer det att göra om du inte räddar mig från den här middagen.

Wilson: Vet du om att din telefon är död? Laddar du aldrig batterierna?
House: Går de att ladda? Jag brukar bara köpa nya telefoner.

Cameron: Hur skulle du beskriva mina ledaregenskaper?
House: Obefintliga. I övrigt utmärkta.

House: Du vet hur man säger att man inte kan leva utan kärlek. Syre är faktiskt ännu viktigare.
Forman: Hennes syrenivå är normal.
House: Den avviker med en procentenhet.
Forman: Det ligger innom gränserna. Det är normalt.
House: Om hennes DNA avvek med en procentenhet skulle hon vara en delfin.HAHAHAHAHAHA! ♥

Jesus Christ Superstar!

Jag vet inte om jag kan säga att Jesus och rockopera passar i samma mening, men något underhållande är det ju. Jag tror inte de sagt ett ord som inte varit i en sång sedan filmen började, men det kanske är grejen. I alla fall så visas Jesus Christ Superstar på tvåan nu ikväll, och nu ska han strax hängas på korset. Hm.

Jag är inte mycket till troende, trotts att jag både är konfirmerad och döpt. Något tror jag på, men vad vet jag inte riktigt. För att citera ur en av min favoritbokserier "Vampire Academy";

"Jag och Gud har en överenskommelse. Jag lovar att tro på honom - nätt och jämnt - och han låter mig sova på söndagar."

Vad tror ni på? Är ni kristna, eller har ni en annan tro?
Och varför tror ni?
 


~ I'm like a bird, I'll only fly away.


Springtime.

För första gången i år har jag legat på mage på grus och asflat för att ta bilder! Lovely!
Helgens (Dagens) höjdpunkter!

Körslaget. Mojje och hans kör sjöng denna låt;

HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Helt underbart!


Talang 2010. Freddy är sveriges motsvarighet till Pål Pott & Susan Boyle;

B-e-a-utiful!


Talang 2010. Reginald Simon trollar;

Fantastiskt. Helt fantastiskt! Så himla skön kille!


Hello!

I'm alive!
Nej, men det blev lite dåligt med inlägg igår. Men jag tycker det är rätt okey när mn har gäster hemma på påskmiddag. Vi städade på förmiddagen (katten hjälpte till med att ha ned en av mina kaktusar på golvet. Det var jord ÖVERALLT! o.o ), jag borstade katten (han hårar så man tycker han borde vara nakenkatt vid det här laget), och så åt vi supergod påskmat lagad av mor min.
Därefter spelade vi När och Fjärran-spelet, haha. Jag har insett att jag verkligen borde plugga geografi..

Senare på kvällen åkte jag till stallet. Red i ridhuset och skrittade sedan ut en sväng, mysmys.

Idag har jag inga speciall planer, förutom att kräla lite på marken för att ta bilder av blommor. Mamma hade sätt några i rabatten utanför lägenhetenshuset bredvid. Ska skynda mig lite, det är intre trevligt att ligga på alla fyra med rumpan i vädret om någon kommer förbi, hihi. Det är baksidan med fotografering.

See ya'.

GLAD PÅSK PÅ ER!
Pratar jag så otydligt? HAHAHAH!

Av någon anledning segar internet ihop totalt efter klockan tio här hemma. Det loggar ur sig självt och håller på. I alla fall satt jag, Gunilla och mamma och pratade om det nyss...

Jag: I mitt rum funkar det aldrig!
Gunilla och mamma i kör: I Micron?!

BÅDA TVÅ hörde fel på vad jag sa! HAHA! Kanske måste öva på talet lite. *vissel*


~ I won't let the sun go down on me.

Sommarkänslor. ♥Kärt barn har många namn.

Nu ska jag dra iväg till Winnie. Uteritt blir det idag, myspys. hihi.

Angående rubriken.. De som känner mig vet att jag har en tendens att ge allt och alla ungefär fem smeknamn var... Isabelle (Bella den Busiga Bollen, RobotBellas Unicorn Attack, Bellsen, Bellan, Bellbell osv) är plågsamt medveten om detta. hihi
Hennes tvååriga lillasyster Thea kallar jag till exempel oftast för Tetrapack (stackars barn). Elvis, min katt, kallas Pelvisen, Elvispen, Ellivissi bland annat.

Och Winnie. Hon har flest smeknamn av alla! Förutom sådant jag använder på de flesta; Tjejen, Gumman, Vännen, Dumsnut, Buse osv, så kallar hon:

Winnie, Winnen, Winniepinnie, Winn, Winwin, Wiii, Winnern, Winnie the Pinnie, Winns, Dallie, Winnan och Skithäst.

Den sistnämda betyder inte att hon är dum eller så, utan helt enkelt att hon älskar skit. Hästskit då. Hon ska alltid lukta på all skit hon ser, så fort vi kommer till ett ställe där det finns en skithög ska hon undersöka den grundligt.
Dessutom skiter hon själv hela tiden! Ställer man upp henne i gången för länge lägger hon en hög, blir hon rädd/stressad/orolig skiter hon, och minst tre gånger varje gång man rider brukar hon skita.
En riktig Skithäst alltså! hahahahahahah!

Så, innan jag åker tänkte jag lägga upp en film jag precis gjorde. Movie Maker är... skit, men lite intressant blev det i alla fall hihi.

Naaaaaaaaaaaw!


~ Once upon a wish, once upon a dream.


Vad utstår man inte för en bra bild?

Precis när jag skulle till stallet fick jag syn på Elvis som låg mycket gulligt på min säng. Kameran stod på skrivbordet, så jag tänkte att jag bara skulle ta en bild eller två.
Ha ha ha..

Det slutade med tjugo minuters fotografering, och framdragandet av både snöra, prasslande paketsnöre och kattmynta för att få Elvis uppmärksamhet. Jag har en 'våningssäng' där den undre sängen (som jag sover på) är i princip dubbelt så stor som den övre.

När jag tog bilderna nedan satt jag i den övre sängen, med ett snöre med ett ihopkrullat paketsnöre i änden hängande ned mot Elvis. Det snöret var jag ju samtidigt tvungen att försöka hålla borta från kameran, liksom mitt eget långa hår.

Katten har dessutom lite dåligt tålamod, och tittade bort hela tiden. Dessutom ska man fixa med manuell focus, och tillräckligt inzommat.

Jag ska aldrig mer fota en katt utan assistent!!~ It's alive with the beating of young hearts.
Svennigt svenskt.

Det här känns så otroligt svenskt, tycker ni inte? HAHAHA!


Ja, det är lite komiskt att det första jag tycker är svenskt sjungs av en finska, men ändå.


Är jag ensam om att tycka att de sjunger "Onani"? jisses, hahahaha!


Svenskare blir det inte!


AOOOO! AOO! AOO! AOO!


Det går bra!

Ännu har jag inte blivit lurad, och dessutom slutar vi nu!
Sandro (medielärare) är hemma med sjukt barn, så Monie (engelska/svenskalärare) var "vikarie" på hans lektion. Hon har även våran eftermiddagslektion (svenska), så hon bestämde att vi slår ihop både lektionerna, och att vi tar bokredovisningen vi skull ha efter lovet.

Vilket i och för sig i princip innebär att jag åkte till skolan i onödan idag, efterom jag inte kan göra så mycket nytt på mediaprojektet... Men ändå.

Så nu ska jag dra hemmåt! Hejsvejs!

...

PÅÅÅÅÅÅÅÅÅSKLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Och appropå Första April...

Godisskatt? Eeeeeeeeeeh...


http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6880606.ab


April April?

Då är det dags igen. Första april. Dagen då du får luras som en blådåre utan dåligt samvete.

Själv har jag inte blivit lurad, än. Men jag har min kvot fylld sedan förra och förrförra året. Morr..
Förra året fick Pro och jag syn på en liten notis på skolans hemsida. Att de skulle införa skoluniform. Upprörda rusade vi upp på receptionen och började gorma om att "Det kan ni väl inte göra?" och "Varför i hela friden ska ni göra det?!". Kvinnan bara log, lät oss hållas några minuter och frågade sedan; "Vilken dag är det idag?"
Hm.

Året innan det lurade mamma mig. Hon hade gått till jobbet innan jag vaknade, och ringde därifrån till mig för att ljudligt kungöra att; "Sötis har fått ungar, Sötis har fått ungar!".
Sötis är då min före detta kanin.
Det faktum att mamma låtit bli att väcka mig på morgonen utan väntat en halvtimma för att sedan ringa brydde jag mig inte om när jag yrvaket slänge mig ut sängen. Det faktum att Sötis sedan flera år tillbaka är steril, och dessutom bor tillsammans med en annan honkönad kanin spelade inte heller någon roll. Jag var tvärsäker på att Sötis verkligen fått kaninungar.

Nu börjar vi strax, och det skulle inte förvåna mig om vi snart blir lurade.
Har ni blivit lurade än? Eller planerar ni att lura någon?

Se upp idag! Hejhojs.