Nu drar jag!www.JonnaNS.blogg.se    |    www.JonnaNS.blogg.se    |    www.JonnaNS.blogg.se    |    www.JonnaNS.blogg.se


Dagens asgarv.

Ett sista inlägg innan sängen ropar. Kollade lite snabbt på Aftonbladet, och möttes av en artikel om "Millennium"-trilogin som nu också spelas in i Hollywood. Jag småläser lite, och får syn på denna mening;

"Nöjesbladet har tidigare berättat att både brittiska Carey Mulligan, 24, och amerikanska Kristen Stewart, 20, är heta kandidater till rollen som gjorde Noomi Rapace, 30, till världsstjärna när de svenska filmerna gick upp i Europa."
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article7080983.ab

Kristen Stewart. Kristen Stewart... Ska lilla "ramla-över-sina-egna-fötter-och-gråta"-mähäet från Twilight spela hårdhudade kick as tjejen Lisbet Salander? Jo, men visst. Och när vi ändå är igång kan vi väl låta Nalle Puh spela journalisten Mikael Blomkvist. Och så kan väl Björne spela sig själv tillsammans med Snigel i kommande Avatar 2 (JA! Det ska komma en tvåa... OCH EN TREA!)

Ni kanke förstår min synpunkt på det i alla fall. Nej, då röstar jag hellre på Carey Mulligan, även om hon också är lite för sockersöt. Herregud. Kristen Stewart som Lisbet. HAHAHAHAHAHAHAHA!

Bloggbyte.

Jo hörrni. Jag jobbar just nu på en ny design... på en ny blogg. När jag skapade den här tänkte jag heta Jonna Nilsson, eftersom det blev så långt med mitt dubbla efternamn. Problemet var att jonnanilsson.blogg.se redan fanns, så det löste jag med att lägga till ett extra A på Jonna. Hm..

Nu har jag i alla fall tröttnat lite på det, och kommer istället blogga från en annan blogg. Adressen är dock hemlig än så länge, hihi. Vill göra klart allt först.

Måste dock säga att jag känne mig lite stolt. Jag lyckades klura ut hur man delar in menyn i små rutor nästan helt själv, haha!
Nu är rasten slut, och jag ska återgå till skolarbete. Hejsvejs.

Ojoj.

Det blev en inläggslös dag igår. Och idag lär det inte bli mycket bättre. Jag ska ha nationella prov i engelska, läsa och lyssna, på morgonen. Slutar efter det och ska sen vara med Prosha nere på stan. Trevligt, trevligt.

Senare ikväll ska jag ju så klart till Winn.. Och sen ska jag sova, gud så trött jag har varit de senaste dagarna. Det blev mycket spring som funktionär.
Hej hej.


Dressage.

Taizon.Tired.

Hela dagen har jag arbetat som funktionär på dressyrtävlingarna på Sorf. Jag har sprungit med protokoll efter varje ekipage, och hjälpt till med att skriva över det på tavlor som skulle hängas upp. Nu vill jag bara sova. Gud så trött jag är.
Det hemska är att jag ska upp sju i morgon och fodra hästar. Bläää. Och sen vid halv ett ska jag vara funktionär igen. Hm.

Förövrigt kastade kusen av mig idag, men det var ingen big deal. Jag galopperade, lätt henne springa på lite, hon bockade och jag tappade balansen. Drutt i backen. Hihi.

Hejsvejs.