Jorden kommer gå under! Ja, vi vet.

Snälla. Snälla varför?

Är det inte svininfluensa, 2012, svarta hål experiment och avgaser så är det exploderande stjärnor.

Från Aftonbladet;
"En stjärna hotar att explodera så nära vår planet att den kommer att förinta jorden. När en supernova når en kritisk massa, Chandrasekhar-gränsen, exploderar den. Den termonukleära (what?) smällen kommer att förinta jordens ozonlager – som vi behöver som skydd mot farlig rymdstrålning. Jorden kommer börja koka."

Aha. Jisses. Spring och hämta kylpåsar och solskyddsfaktor 1000.
Nej, men visst låter det riktigt olycksbådande? Verkligen något att oroa sig för? Ush ja.
Så vill du vara beredd när stjärnan exploderar får du boka in år 10 002 010 i almanackan. Jo ni hörde rätt. Som vanligt går aftonbladet och förstorar upp allting till jumbojet storlek.

    "Enligt den tillväxttakten vi kan härleda så kommer den vita dvärgen i T Pyxidis nå Chandrasekhar-gränsen om tio miljoner år. Jag hoppas att detta kan mildra läsarnas oro, säger forskningsledaren Dr Ed Sion till Scientific American."

Mildra läsarnas oro? HA! Mildra läsarnas oro? Är det ens något att mildra? Innan dess borde vi inte bara ha hittat tekniker för att bosätta sig på en annan planet, alternativt flyttat jordklotet, vi har nog utrotat våran planet på ett dussin andra sätt.

Suck.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6387732.ab


Kommentarer
Postat av: Christine

I vanlig ordning förstorar media upp det till det yttersta. Som sist, då Cern forskarna höll på med deras projekt löd löpsedlarna "Imorgon går jorden under", och här står vi än idag. Cernprojoketet var dock inte ens något att oroa sig över då världens toppforskare visste vad dom gjorde, och dom redan hållt på med det, och för dom som är oroliga så är samma cernprojekt igång ännu en gång.



Samma sak med den här vita dvärgen, allt som står i media ska man ta med en nypa salt. Och läsa det finstilta, helst mellan raderna också. Det dom skriver som har något som helst med rymden att göra skriver dom typ .. 1000000000 år framåt. Som vanligt ingenting att oroa sig över!



haha shit vilket långt inlägg, aja :)

Datum: 2010-01-10 Tid: 02:46:20
Innan du kommenterar:
• Det är förbjudet att ta/använda mina bilder.
• Jag använder utav en Nikon D60
• Och bildbehandlar med Photoshop CS3

Jag hjälper inte till med design/blogg problem. Dock kan jag tänkas göra bloggdesigner på beställning.
Kontakta mig då på mejladressen nedan.
Dit kan du även vända dig om du har andra frågor.

Kontakt:
[email protected]

Hoppas du återkommer till bloggen! / Jonna



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback