31 Maj 

Och precis innan den sista bilden bestämde sig 'Ladda-upp-bilder-funktionen' på blogg.se att sluta funka, så den här får du klicka på för att kolla på. ^^
http://i41.tinypic.com/2iscqk9.jpg

Mirte. <3

Idag var jag med på en Clearround på Sorf och hade önskat Chicko, en stor, snäll häst som hoppar überbra! Men när jag kollade igår på startlistan stod jag inte ens med! Panik!
Det var ingen idé att mejla och fråga vad som blivit fel, eftersom Sorf kollar sin mejl en halv gång i veckan och speciellt inte en fredag kväll klockan halv nio, dagen före hopptävlingen.

När jag kom dit idag visade det sig iallafall att Chicko var halt, och dessutom skulle inga storhästar vara med. Därför hade jag liksom glömts bort. x)

Det slutade med att jag fick hoppa en ponny jag inte ridit på minst tre år. x)      Mirte.
Såå fin. <3


Första hjälpen proffs. ^^

Nää, så bra är jag inte. Men i går fick jag iallafall en uppfräschning av minnet. Vi hade nämligen en kurs i första hjälpen, typ L, A, B, C (Livsfarligt läge, Andning, Blödning, Cirkulationssvikt), stabilt sidoläge och sådana saker. Sådant man redan kan sedan förskolan, ungefär. Men det var kul.

Den morgonen hade vi Nationella prov i Biologi, del B. Det innebar att man skulle testa sina teorier om konstant löpning eller intervaller höjde pulsen mest. Vilket innebar att vi skulle springa runt elljusspåret. Förvånandsvärt nog gick det väldigt bra, förutom att jag fick en sådan håll de sista tre fjärdedelskilometern att jag knappt kunde gå ens. Hemskt. Men det gick, typ.

Just nu håller vi på med spex i skolan. Det innebär ungefär att vi ska uppträda för skolan och retas med lärarna. Typ. Gustav, Sofia och jag har kommit på världens grej, men på grund av tystnadsplikt (jodå, vi har faktiskt tystnadsplikt) och att det finns risk att någon från skolan ser detta kan jag inte avslöja vad. Bara att det involverar fem lärare, presentationer, cornflakes och musik. Går du på Västerfärnebo skola borde du skaffa ett par rejäla öronproppar! x)

Klonen Bella. ^^

Nej, hon är inte klonad på riktigt. Det krävs bara en kamera, tålamod, ett enkelt redigeringsproggram+paint och lite mer tålamod.» Ashley och Sonny - Vilse « - [Med Röster] -

Jag har ju för länge, länge sedan gjort en sorts film när jag var hemma och var sjuk. Igår fick jag en idé, när Bella var här. Jag ville sätta röster till den! Och det gjorde vi.

Här är reslutatet;

Bella is here. ^^

Bella är här just nu. Jag vet inte i vilket sammanhang det var, men iallafall skulle Bella ställa en gåta.
"Vilken fråga kan man inte svara JA på?"

Jag kunde inte låta bli, utan fortsatte på den själv;
"Vilken fråga kan man inte svara JA på?"
"Om du svarar 'Ja' dödar jag dig. Har du förstått?"


x')

Hehe. Ja, det är vår humor det.


Freedag.

Idag har jag inte gjort så mycket, mest skrivit klart No uppsatsen och gjort klart Hemkunskaps uppgiften. Skönt att äntligen vara klar med det. Nu har jag bara broschyren om London på engelska kvar att göra klart och lämna in. Skönt!

Jag tror jag ska fixa lite med den nu, men mest ska jag försöka förstå mig på 'Publisher'. Har nämligen tänkt använda det för att få till layouten snyggare på broschyren. ^^
Önska mig lycka till. (För det lär behövas.)


Joye is gone. :'(

Japp, nu har den underbara hästen åkt. :'( <3
Han var alltid så snäll  och skötte sig (nästan) alltid! Kommer aldrig att träffa en till som honom. <3Grattis Norge.

Finland kom sist! Men så hade han skaffat sig någon konstig dialekt också...
Aja, iallafall har jag börjat gilla 'Fairytale' mer och mer. Grattis igen till Norge.

Just nu sitter jag och bråkar med Movie Maker. Återigen fungerar inte programet, utan hänger sig och nu går det inte ens att spara det jag setat och gjort. Man kanske borde kosta på sig att köpa ett bättre program... Någon som vet något bra?

Blä för dåligt väder dessutom. Jag vet inte varför, men jag får alltid huvudvärk om jag är ute i regnet för länge om det är lite kallare ute. Och det är inte trevligt, särskilt inte när man ska ränka matte. Som tur var gick det över efter ett tag.
Det ska bli skönt med tre dagars 'lov' från och med onsdag, trotts att Joye åker just på onsdag. Joyeponky. <3

Ja, nu hade jag ju egentligen tänkt lägga upp en film som jag gjort, den som bråket med Movie Maker handlade om. Som sagt gick den inte att spara, så jag lägger väl upp en annan jag gjort tidigare istället. x)


Back again.

Ledsen för det lååånga avbrottet. Det har hänt en del, och jag har inte riktigt haft lust att skriva. Men nu är jag tillbaka. ^^
Idag fyller jag faktiskt år, 16 för att vara exakt. Övningskör-ålder. Hela Sala skakar av skräck just nu. x)
Nej, jag ska försöka ta det lungt.
Jag har iallafall fått kläder, pengar, mer kläder, ännu pengar, en jättebra CD-bok, godis, lite mer pengar och två halsband. Tack.

Idag fick jag dessutom åka till Tyson! Vi sålde ju honom eftersom vi inte hade den tid han behövde. Och idag åkte vi och hälsade på honom. Han var så söt. <3
Tog en massa bilder och gjorde en film;Har dessutom gjort en film på Joye. <3
Han är också såld nu, och åker på Onsdag.


Det är bara bilder i filmerna, men ändå. ^^

Jaja, nu ska jag fortsätta se på Eurovision Song Contest.
Go Finland and Turkey. <3

YAAAY! :D :D

Jag har fått en systemkamera! :D
En Nikon D60! <3

Bildbomb;'(Det är inte våra katter och hund, utan mormors grannes djur. ^^)