Tralalala

Ja, jag SKA berätta och ladda upp bilder från London. Det är bara det att jag drar mig lite för att sitta och skriva ett låångt inlägg hela tiden. x)
Iallafall måste jag bara lägga upp några bilder på Winnie från idag. Hon är verkligen helt underbar. <3And i'm home!

Yay. Hemma igen. :D

Eller ja, egentligen kom jag ju hem igår. Men jag har varit för lat för att skriva något... x')
Och det är jag nu med, så jag gör det imorgon.

Tills dess kan ni lyssna på en jättebra låt som de spelar sönder i London!
The Saturdays - Up

Jag ger er... ett inlagg utan de tre sista bokstaverna i alfabetet!!

Jag hittade ett internetcafe! Yaya!

Tyvarr har jag inte sa mycket att skriva. Inget som inte inkluderar att i minsta detalj aterge hela min resa hitils. Jag vet att om jag borjar sa kommer det sluta sa. Vi har iallafall gjort massor av olika saker, mest sightseing (som jag precis glomt hur man stavar), skola (som jag kommer bli sen till om jag inte skriver fort nu) och besoka flera marknader och museeum. Och pratat engelska, englska och meeeeeer engelska. Jag hade heeelt glomt bort att jag valt intentationell sprakresa, vilket betyder att det ar massor av personer fran andra lander. Sverige, spanien, frankrike, hong kong, thailand (tror jag att det var, inte saker) och ett till land jag glomt vilket det var. Jag bor med en fransk tjej och en spansk tjej, de ar trevliga. Och har blivit bra kompis med flera andra fran andra lander.

Aja, nu maste jag tyvarr ga. Ha det braaa!

London.

Då var man packad och klar...

Nej, inte bokstavligt talad packad, utan jag har packat ned allting. Idag drar jag på språkresa till London under tre veckor. Jag kommer alltså vara oaktiv framöver. Om jag inte lyckas hitta ett internetcafe och kan skicka ett litet inlägg utan åäö. Det är bäst att använda åäö så mycket man kan nu, för det blir en bristvara under tre veckor nu. å ä ö, å ä ö, å ä ö. x)
Nej, men vi får se hur det blir.
Iallafall... ääh, jag har inget att skriva om så jag ska inte ens försöka. Det blir bara en massa konstigt babbel.
Bye.

Hur man ska överleva utan Winnie i tre veckor är en bra fråga. Jag litar på att mamma och Bella tar bra hand om henne, men jag vill verkligen inte lämna henne nu. <3

~ | Dalwinnie - I will always return | ~


Winnie. <3

Vi har köpt mycket saker idag!! Hela bilen fullpackad! Bara på Hööks har vi redan fått en fem-sex fulla kort som tillsammans är värda något med 700 kr ungefär... tror jag det var. Sedan åkte vi till Winnie, och provade. Hon var så lugn och snäll!
När vi var klara fick hon springa lite i en liten paddock, busig var hon.

Winnie är hemma!!Resan från Krylbo till Sala gick bra. Winnie var jätteduktig, och har ju ändå inte åkt transport mer än två gånger innan och ändå var hon lugn och snäll. Väl på Sorf var hon sååå nyfiken och lyssnade på allt. Det kändes jobbigt att lämna henne där sen. Ensam i en utebox (de målar om i stallet hon står i) i ett främmande stall, utan några kompisar eller någon som helst aning om varför hon är där. Vi ska dit tidigt i morgon iallafall.

Fakta om Dalwinnie Dalwinnie (egentligen Dalwhinnie, men jag tycker inte om det där H:et x) ) är ett fyra år gammalt sto. Hon är efter Acacio (mycket bra hingst :) ) och undan Glen Garioch xx (varför döper man sitt sto till Glen? x'D ). Mamman är renrasigt fullblod, och pappan ca 35 % fullblod, alltså är Winnie ca 85 % fullblod.
(EDIT ;; Haha, vi kan inte räkna. Winnie är ju typ 67.5 % fullblod.)
Riden i ca två månader, men mycket mogen och duktig.

Hm, så mycket mer vet jag nog inte om henne än... Förutom att hon är underbart lugn och mysig. Och hon ÄLSKAR min kameraväska! Hon vill nosa på den hela tiden! x)

Nu kommer bildbomd!

Står i transporten och väntar på att få åka.


Hälsar på Bella i Sala.


Sen fick Bella leda ut ur transporten och leda omkring lite.


Min tur att leda.
Sedan fick hon prova sin nya hage lite.
Den tillfälliga boxen.


Här är Bella som försöker undvika att bli blöt om fötterna.
  x'''D

Köpa, köpa, köpa.

Det är mycket man måste köpa när man skaffar häst. Idag åkte jag till Granngården och shoppade ryktlåda (min gamla är så smutsig, äcklig och... gammal) och jag ville ha nytt till Winnie. Och idag åkte mamma och jag dit igen och köpte lite andra saker. Men det finns så lite där att det inte blev så mycket. Vi ska iallafall till Hööks imorgon, det ska bli kuul.


Det som hitils är inhandlat;
- Ryktlåda
- Mjuk borste
- Hård borste
- Ryktborste
- Ryktskrapa
- Vattenskrapa
- Hovkrats
- En till hovkrats
- Piggborste
- En gul svamp
- En till, större gul svamp
- En blå svamp
- En ansiktsborste
- En hovborste
- 500 svarta gummiband
- Mankam
- Lädertvål
- Ask till lädertvål
- Hästgodis
- Ridspö
- Benskydd fram
- Benreflexer
- Pälsglans
- B Vitamin
- Hängare med fyra krokar
- Jättemycket bomull
- Transportgrimskaft
- Ett till transportgrimskaft
- Fleecebandage
- Ridskor (till mig)


Fyra timmar kvar!


Some Pictures and a Song.


Jag tycker mycket om de här äldre Disneyfilmerna och framför allt låtarna i dem. Som Lejonkungen, Oliver och Gänget osv. Just nu har jag snöat in på Reflection från Mulan. Bäst. <3

Iallafall, när ni lyssnar på den (om nu nu gör det) kan ni ju kolla på lite redigerade bilder tagna av mig.
(Färgstyrka, kontrast osv är lite redigerat)DALWINNIE! <3

Hon är min, min, min, min! <3 :D
Eller ja, vi ska köpa henne iallafall (om hon går igenom besiktningen villsäga. Har aldrig varit så nervös)! Vi såg henne löshoppa igår, ååh så fin hon var! Och när vi var klara och skulle plocka undan i ridhuset fick hon gå lös, och då följde hon efter mig. Jag hade berömt henne lite innan, och sedan följde hon mig vart jag än gick. Visst, det gjorde Joye också. Men Joye var 19 år och följde efter alla som bad honom i princip, så snäll som han var. Winnie är fyra år och har träffat mig en gång tidigare när jag provred första gången. Vi bestämde iallafall på plats att vi ville ha henne.